Sidebilde Om oss i VIO - Om oss i VIODette er en nettside som har fokus på digitale magasiner. Dette er noe vi brenner for og synes er veldig interessant.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng med mennesker som alltid har likt magasiner og siden verden beveger seg i en mer digital retning, har vi nå valgt å fokusere på digitale magasiner. Dette er en verden som er stor og bred, så du kommer garantert til å finne noe som passer deg og dine behov. Vi har lagt til rette for at du kan gjøre opp din egen forventningsavklaring basert på våre artikler, noe som gjør at du er mer rustet til å velge et magasin som passer for deg.

Det å følge magasiner på nett er noe vi brenner for. Det kan høres rart ut, men når du begir deg ut i den spennende magasinverdenen så vil du skjønne hvorfor!

Hva slags informasjon vil jeg finne her?

Du vil finne informasjon om digitale magasiner og ukentlige aviser. Du vil også finne informasjon om populære tema som blir tatt opp i digitale magasiner, og ikke minst så vil vi tipse deg om de mest interessante artiklene der ute.

Vi vil gjerne høre fra deg som leser nettsiden vår, så hvis du har noen tilbakemeldinger så er det bare å ta kontakt gjennom kontaktskjemaet vårt.