Utvalgt bilde Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasin - Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasin

Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasin

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan du skal få trafikk til det digitale magasinet ditt. Heldigvis finnes det en rekke måter du kan få trafikk på, som vi skal fortelle deg om i denne artikkelen.

Legg ut bilde Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasin Delta og arranger konkurranser - Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasinDelta og arranger konkurranser

Å delta i ulike typer konkurranser kan bidra til oppmerksomhet rundt det digitale magasinet ditt. Dette gjelder for eksempel konkurranser som handler om stil, bilder og innhold. Det er også mulig å delta i en konkurranse bare for premiens skyld. Kanskje du kan vinne noe som kan brukes i nettmagasinet ditt?

Vi anbefaler også at du arrangerer konkurranser på ditt eget digitale magasin. Dette gjør at du får trafikk og nye lesere. Husk at du må velge premier som passer målgruppen din.

Legg ut bilde Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasin Vaer tilstede pa ulike plattformer - Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasinVær tilstede på ulike plattformer

Hvis du har et stort mål om å nå ut til mange mennesker, så anbefaler vi deg å være tilstede på en rekke plattformer. Det som er spennende er at du vil nå ut til forskjellige mennesker via for eksempel Instagram enn du vil gjøre på Facebook. Se gjerne eksempler på suksess! Dette er noe som kan være vanskelig å sette seg inn i begynnelsen, men etter hvert vil du forstå hvordan det fungerer.

Legg ut bilde Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasin Snakk om siden din - Hvordan konkurranser kan hjelpe et digitalt magasinSnakk om siden din

Fortell venner og bekjente om siden din og hva de kan gjøre for å besøke den. Kanskje du til og med har noen venner som vil bidra med innhold til nettmagasinet ditt? Det å snakke mye (men ikke for masse) om sin egen nettside kan gjøre at du får oppmerksomhet fra de rette personene!