bil deler online

Kjøpe bil deler online – Autoparts24 anmeldelse

Har du noen gang kjøpt bil deler på nettet? Om ikke, bør du vurdere det – spesielt hvis du eier en eldre bil. Å finne riktige deler til eldre biler kan være vanskelig, og ofte kan det være mye billigere å kjøpe dem på nettet. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for Autoparts24.com – en nettbutikk som selger bildeler til alle typer biler. Vi vil gi deg en grundig anmeldelse av deres tjenester, slik at du kan bestemme om det er verdt å handle der.

Autoparts24 er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av bildeler.

De fleste av deres produkter er fabrikknye, men de har også et utvalg av brukte deler. Uansett hvilket type bil deler du leter etter, er sannsynligheten stor for at du finner dem hos Autoparts24. Butikken har et intuitivt søkesystem som gjør det enkelt å finne akkurat de delene du trenger. Du kan også søke etter delene dine ved å angi registreringsnummeret til bilen din.

Autoparts24 leverer bildeler over hele Europa, og fraktprisene varierer fra land til land. I Norge er fraktprisene relativt høye sammenlignet med mange andre land, men Autoparts24 har allikevel noen gode rabatter på frakt – spesielt hvis du handler for over 1000 kroner. De fleste av deres produkter blir sendt med PostNord, men noen større produkter (f.eks. motordeler) blir sendt med DHL eller UPS. Bestillingene blir vanligvis behandlet innen 24 timer, og varene ankommer ofte innen 2-5 dager etter at bestillingen er behandlet.

Konklusjon

Alt i alt er Autoparts24 en flott nettbutikk for deg som leter etter bildeler til din bil. Deres utvalg er imponerende, prisene er rimelige, og fraktavtalene er svært gunstige – spesielt hvis du handler for over 1000 kroner. Vi anbefaler at du tar en titt på deres nettside hvis du trenger nye bildeler til din bil!