Sidebilde Abonner pa vart nyhetsbrev - Abonner på vårt nyhetsbrev!Er du over gjennomsnittet interessert i digitale magasiner? Eller kanskje du har lyst til å oppdatere deg på hva som skjer i den digitale magasinverdenen? Da har du kommet til rett sted, og du bør definitivt abonnere på nyhetsbrevet vårt!

Hvorfor skal jeg abonnere på nyhetsbrevet deres?

Du burde abonnere på nyhetsbrevet vårt for å få de aller nyeste oppdateringene rett i innboksen. Dette gjør at du vil være oppdatert på hva som skjer på nettmagasinfronten. Kanskje du kan få ideer til ditt eget digitale magasin?

Noe vi alle har godt av, er å få inspirasjon fra ulike steder rundt omkring. Det er nettopp derfor vi har laget dette nyhetsbrevet. Med vårt nyhetsbrev vet du aldri hvor vi henter inspirasjon fra. Det blir rett og slett som en gavepakke rett inn i innboksen din.

Hva er spesielt med akkurat dette nyhetsbrevet?

Det er vanskelig å forklare før du har sett det, men vi er sikre på at det er et nyhetsbrev du kommer til å like. Det vil inneholde de mest populære temaene som har blitt nevnt de siste ukene, og du vil finne en rekke spennende artikler. Dette kan være om alt mellom himmel og jord, men det gjør at du holder deg svært oppdatert på hva som rører seg i magasinbransjen.

Vi har vel alle lyst til å være ganske oppdaterte på interessene våre, eller hva tenker du?

Det å få et nyhetsbrev er noe litt magisk synes vi. Det er nettopp derfor vi legger såpass mye arbeid inn i nyhetsbrevet vårt, slik at du har noe å glede deg til. Noe du kan kose deg med. Det å kunne få inspirerende informasjon rett inn i innboksen er noe vi alle bør bli flinkere på. Det blir for mye jobbmail og spam. Er du ikke enig?